Hoe bepaal je jouw kledingmaat?

Wil je graag weten of het tweedehands jurkje of ander kledingstuk van Tweedehandsjurkjes.nl past? Neem dan onderstaande even door:

 

De maat die op het label staat wordt vermeld bij het kledingstuk. Omdat het om tweedehands kleding gaat wordt de kleding ook gemeten.

 

  • Dat meten gaat als volgt:  - de bovenwijdte wordt gemeten: dit is de afstand van oksel tot oksel en dan x2 (voor en achterkant, rondom dus)

                                                    -  de taille wordt gemeten, en dan x2 (voor en achterkant, rondom dus) 

                                                    -  de lengte wordt gemeten

  • Soms staat er geen maat meer in een jurkje of ander kledingstuk, het label is er bv uitgeknipt. Dan wordt de maat aangegeven zoals de pasmaat is. 

 

Omdat het om tweedehands kleding gaat kan de maat, bv door het wassen, wat afwijken van de confectiemaat in het jurkje. Kijk daarom altijd goed naar de maten die bij het jurkje staan.

Soms staat er bv. een Italiaanse maat in het jurkje, wij zetten de omgerekende NL maat op de website. 

De jurkjes worden gewassen en mooi verpakt naar je verstuurd.

 

 

Als je de kleding ontvangen hebt heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je de kleding wilt houden. De kleding mag natuurlijk geretourneerd worden mocht deze niet passen. Dit binnen 14 dagen en in de staat waarin deze geleverd is. Stuur je kleding daarom onbeschadigd, schoon , ongedragen en ongewassen retour, anders kan deze helaas niet geaccepteerd worden. Stuur me een mailtje, info@tweedehandsjurkjes.nl, waarin je aangeeft dat je de kleding wilt retourneren en vermeld daarbij het factuurnummer.  Vanaf de datum van deze mail heb je 14 dagen de tijd om de kleding te retourneren. Zorg er ook voor dat je een briefje met je gegevens, of de pakbon, in de verpakking bijvoegt.

 

Je kunt de kleding naar onderstaand adres sturen:

 

Tweedehandsjurkjes.nl

Schelde Rijnweg 6

4691 RW Tholen 

 

Na ontvangst van de kleding wordt het door jou overgemaakte bedrag, inclusief de eerder door jou betaalde verzendkosten, meteen geretourneerd. De verzendkosten van je retour zijn voor jouw rekening. 

 

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact met me op via info@tweedehandsjurkjes.nl  of via het reactie formulier.