Mijn naam is Karen. Moeder van 2 prachtige zonen, bezige bij, aanwezig, druk, geen blad voor de mond, weduwe (vreselijk woord trouwens), een fervent Vintage shopper en de eigenaresse van Tweedehandsjurkjes.nl  Ik houd niet van verspilling en geloof in een tweede kans voor kleding. Vandaar dat ik bijdraag aan duurzaamheid door leuke vintage items een nieuwe kans te geven. En natuurlijk ook omdat ik zelf een groot fan ben van tweedehands kleding, en dan vooral jurkjes. Het zoeken naar een pareltje is voor mij een echte sport. Omdat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet en de juiste plekjes voor deze leuke kleding niet makkelijk te vinden zijn heb ik besloten je een handje te helpen. Zodat jij lekker vanuit huis kunt shoppen.

Waarom spreek ik eigenlijk over ons? Omdat ik de personen die uit liefde meewerken aan Tweedehandsjurkjes.nl en mij bijstaan met raad en daad erg dankbaar ben, zij geven een extra 'swung' aan Tweedehandsjurkjes.nl.

De mythe dat tweedehands kleding vies of onbruikbaar is bestaat al lang niet meer. Juist als jij op zoek bent naar een uniek item is tweedehands kleding een prima keuze. Deze kleding is nl. vaak niet meer verkrijgbaar en juist daarom zo leuk en uniek.  

De maten staan bij de kleding vermeld en natuurlijk mag de kleding, mocht deze niet passen of bevallen, geretourneerd worden. De kleding is in prima staat en wordt gewassen naar je verstuurd. Mocht je twijfelen over de maat, neem dan contact op per mail, info@tweedehandsjurkjes.nl, telefoon of via het contact formulier, ik beantwoord je vragen graag en denk graag met je mee. De adresgegevens en contactmogelijkheden staan ook op de CONTACT pagina. Je kunt ook een kijkje nemen op de pagina 'meer info over de kleding'. 

 

Lieve groet,

 

Karen x